martes, 7 de septiembre de 2010

EL GRAN REPTE

Sens dubte, el futbol del CCE MONTESSORI PALAU està fent història. Pel club i per la direcció del projecte REGIONAL és un orgull poder dir que el proper dissabte debutem en lliga els DOS EQUIPS REGIONALS. El primer equip juga a Camós a les 16:00 hores de la tarda, i el segon equip a les 19:45 hores a Riudellots contra el Palafolls.
El PRIMER EQUIP REGIONAL debuta en camp de sorra i per això els entrenaments de la setmana seran tots al Montessori i demà dimecres es juga un amistós contra el juvenil del Sant Gregori. El míster Miquel té plena confiança en l'equip i vol "que els jugadors s'oblidin de tot, pensin només en l'avui i en que som capaços de jugar molt bé a futbol". El nivell als entrenaments és molt alt i hi ha motivació màxima pel debut.
El segon equip té una prova de foc a casa contra el recent descens del Palafolls. L'equip ha demostrat una col·locació molt bona en el camp i tot la darrera derrota davant el potent Riudellots, els ànims estan molt alts.
En aquests dos dies, es formalitzaran les fitxes de competició i començarem EL GRAN REPTE i la TEMPORADA QUE HA DE SER PER NO OBLIDAR!

21 comentarios:

  1. DIRECCIÓ PROJECTE
    Molts ànims a tots i MOLT CONCENTRATS. I recordeu que som un projecte, una idea, un treball, una manera de fer, una manera de jugar, una manera de comportar-se...
    MÀXIMA TENSIÓ, ATENCIÓ I IL·LUSIÓ!

    ResponderEliminar
  2. No es per perdre la ilusio, pero l'any passat va ser una gran lliga i no crec que ens ho passem tant be com l'any passat.

    quants pujen?

    ResponderEliminar
  3. totalment dacord amb el comentari anterior, no ho veig gens lògic, gens.

    ResponderEliminar
  4. jo també ho crec, això l'unic que fa es desafavorir el treball de grup que s'ha fet a la pretemporada.

    ResponderEliminar
  5. quins canvis d'equip hi ha hagut?

    ResponderEliminar
  6. No crec que la solució sigui discutir-nos entre nosaltres. Jo crec que està clar on falla la cosa i qui ha de rectificar en el que ha fet; la resta si els jugadors són millors o pitjors... l'important és que no es torni a trencar la feina ben feta i més per les circumstàncies en que es dóna; és a dir l'equip A juga contra el que l'any passat va quedar últim i el b contra els que han baixat de segona, jo crec que amb això es diu tot.

    ResponderEliminar
  7. i que mes dona si son per fer una paxanga?? el que importa es jugar a futbol i pasarsho be!! i aquests que critiquen no sho passen gaire be...crec que tant l'a com el b poden fer una gran temporada!! anims a tots!!

    ResponderEliminar
  8. efren for president!!! jajajaja

    ResponderEliminar
  9. jajajaj sisisi voteumeee!!!

    ResponderEliminar
  10. Aquest ultim comentari, es pot saber el teu nom?¿ tan que critiques en dani digues qui ets, no?¿

    En quant al tema quintana crec que no hi ha d'haver queixa, l'equip A s'ha fet per ascendir i el b...per ficar a la resta de jugadors i esperar que l'equip quedi ben situat a la classificació. A part, es normal que un jugador que ho fagi bé al equipo B s'en vagi al A, això pasa sempre i ja ens van dir que podia passar durant la temporada. Estarà pitjor o millor vist però així son les coses.

    ResponderEliminar
  11. Avera nanus ni els de l'A son supermans ni els del B som basura. Simplement som 2 equips a diferents grups que competim exactament pel mateix objectiu. És cert que al B hi han jugadors que fa poc temps que juguen o inclus k mai havien jugat a a futbol pero us asseguro que s'ho deixaran tot i més per estar com els altres, de fet ja ho han fet. El que menys necessiten és tot això que s'ha montat. Hi han decisions que ens agraden més que altres però s'han d'acceptar.
    Va reis som-hi tots i el juny una festassa x celebrar k hem pujat els dos equips

    ResponderEliminar
  12. Bona tarda, sóc en Miquel Oró
    Primer de tot, felicitat als dos equips per les grans primeres sensacions que ens van deixar ahir dissabte, de voler treballar amb equip, d'esforç i molta il·lusió.
    En quant al debat generat en el blog, només dir-vos que espero que hagin estat errors puntuals els que han llençat opinions tan desafortunades com començar a criticar i quasi bé ratllar l'insult. Lògicament, això no té cabuda en el nostre projecte i la temporada passada ja vam haver de pendre mesures disciplinàries fortes, encara que doloroses per tots nosaltres.
    Desitjo que quedi clar que estem ORGULLOSOS de tots i cadascun dels jugadors dels dos equips i, tal i com vam dir des de bon principi hi havia dos equips: UN REGIONAL A amb els jugadors de l'any passat, més jugadors amb més experiència, més fitxatges; UN REGIONAL B amb els jugadors més joves, inclosos juvenils de darrer any i alguns jugadors que per decisió esportiva es va acordar que anessin al B.
    A partir d'aquí, poc debat hi ha en quant a aquest tema i poques energies hem de dedicar-hi. AIXÒ ÉS UN PROJECTE ÚNIC, i les energies les hem de canalitzar per entrenar bé, competir bé, i estar el més a dalt possible.
    Desitjo que s'acabi aquí aquest debat ja que en Pau Garcia, en Pepo, en Didac, el Jaume i jo mateix el que hem de fer és treballar per millorar al jugador i a l'equip.
    Moltes gràcies a tots per estar amb nosaltres i moltes gràcies de nou per l'excel·lent imatge donada ahir.
    Molt bona nit

    ResponderEliminar
  13. JAUME:
    Bon inici, i ara tranquils pensant sols amb entrenar i jugar el proper partit.
    Després d'uns primers minuts jugats amb nervis i massa accel·lerats, i el petit cop que representa encaixar el gol per un falta de concentració, l'equip va saber començar a posar seny al seu joc i va tornar a pensar més que en corre. La circulació de la pilota va anar millorant als últims minuts de la primera part i els 2 gols de'en Quinatana vaaren acabar de centrar el conjunt.
    La segona part fou una tast del que es vol com estil de joc. Pilota circulant de banda a banda, joc amb tempo de passades i devanters ràpids donant opcions al migcamp. Els gols van acabar d'assentar l'equip. Tot i aixó, cal millorar alguns aspectes, com les sortides dels devanters, que en certs moments pecaven massa en buscar primeres opcions en controls i girs de cara a porteria, sacrificant el tocar de cara i desmarcar-se en diagonals o bandes.
    Bon inici, i ara tranquils pensant sols amb entrenar, millorar i jugar el proper partit.

    ResponderEliminar
  14. AVUI ENTRENAMENT SÍ REGIONAL PRIMER EQUIP. FINS A NOVA INDICACIÓ, SEMPRE ENTRENEM DILLUNS

    Moltes gràcies
    Miquel Oró

    ResponderEliminar
  15. JAUME:
    OK.
    L'entrenament es la base del joc. Ja sabeu la dita "es juga com s'entrena", i tots plegats hem de procurar entrenar fort i amb serietat per poder gaudir del joc en els partits i demostrar que el Montessori sap jugar a fútbol.
    Anims a tots, que la temporada acaba de començar i hem de recorrer un llarg camí !!!!

    ResponderEliminar
  16. el 1 contra 1 quan vulguis, ja et vindre a dir jo personalment qui soc no pateixis.

    ResponderEliminar
  17. com abia dit abans de que el borresin
    perfect!! ;D

    ResponderEliminar
  18. JAUME:
    Per començar està be poder veure aixó a la Web de la Federació Catalana de Fútbol.
    http://www.fcf.cat/pub/imprimirclasificacion.asp?idcompeticion=525&jornada=1&idGrupo=28
    Hem de seguir així, entrenant seriosament, jugant be i arribaran els bons resultats.

    ResponderEliminar
  19. no ens enganyem aquest any pujem segur. no hi ha rival en aquesta lliga. No tindriem de perdre cap partit.

    ResponderEliminar
  20. encara estic esperan makina ;)

    ResponderEliminar