miércoles, 22 de septiembre de 2010

MOLT PER MILLORAR!

El primer equip del MONTESSORI va mostrar que encara queda molt camí per recórrer i treballar per aconseguir els objectius. Les esperances són molt altes i la fantàstica primera part del passat dissabte aixi ho reflexa, guanyant 2-0 en 35 minuts a un dels candidats a l'ascens. Malgrat això, l'empat final reflexa que hi ha aspectes del joc a millorar, col·locació defensiva i ofensiva, i sobre tot, molt rigor en la presa de decisions individuals i col·lectiva seguint les directrius del sistema de joc. Avui dimecres el primer equip ha realitzat un excel·lent entrenament de correció tàctica i demà dijous juga un amistós a les 21:00 hores contra el juvenils de la Salle per prepara el partit del dissabte a Doble Set.
Per la seva part, el segon equip del MONTESSORI va treure un excel·lent resultat 1-1 de la seva visita a Tordera i li ha de fer agafar molta confiança de cara al difícil partit del dissabte contra el Tossa.
El futbol base debuta en competició el dissabte amb alevins, cadets i infantils i el repte de la temporada és apassionant.
ENCARA QUEDA MOLT PER MILLORAR!