domingo, 26 de septiembre de 2010

TREBALL, TREBALL, TREBALL

Els partits d'ahir dels nostres dos equips REGIONALS van demostrar que queda molt per treballar, millorar i jugar. EL PRIMER equip va haver de canviar el xip de joc total per aconseguir una victòria molt meritòria en el difícil camp del Doble Set, 2-3. En una primera part grisa, en la segona part l'equip va saber fer un altre futbol, vertical i de segones jugades, en camps que són petits i de sorra (un exemple de treball també per properes sortides en camps similars). Van jugar Efren, David, Albert, Comià, Martín, Octavi, Sibils, Dani, González, Tirso i Andreu. A la segona part van entrar Carreras, Vidal, Santi i Salvador. Els gols marcats per Tirso de penal, Vidal i Carreras.
El SEGON equip va tornar a mostrar una imatge molt seriosa davant un rival fortíssim, el TOSSA, candidat a l'ascens. El resultat 0-3 potser és una mica massa dur per un equip que està buscant acoplar-se, assentar-se, col·locar-se i trobar solucions de joc en atac. El camí fet és excel·lent i la setmana vinent, a Breda, hi ha una oportunitat molt bona, sense nervis, d'aconseguir la primera victòria.
El futbol base va arrancar en competició oficial. Els cadets van perdre in-extremis a Bescanó després de remuntar un 2-0 (3-2) demostrant que encara no s'ha entrenat prou per tenir un molt bon nivell. Els infantils empataven a 1 quan l'àrbitre va suspendre el partit per raons que no es coneixen encara. Els alevins juguen a Banyoles. Els benjamins, en partits amistosos, 9-1 va guanyar el B, 1-1 va empatar l'A.
MOLT TREBALL és el que queda per endavant i molta satisfacció davant L'IMPORTANT VICTÒRIA D'AHIR DEL NOSTRE PRIMER EQUIP REGIONAL