lunes, 30 de agosto de 2010

CONSOLIDANT-SE

El primer equip Regional va aconseguir la primera victòria de la pretemporada, 0-3 al camp del Sant Gregori, un dels rivals a batre en el seu grup de la lliga. Més enllà de la victòria, s'ha de destacar les idees de joc que porta el grup, un treball que encara està consolidant-se però que va permetre, sobre tot, a la segona part, amb l'entrada d'una alineació fresca, acabar de sotmetre al rival. Sobre el debat iniciat si l'equip són molts jugadors, el partit del dissabte va demostrat que tothom és important, tothom té lloc i que la lluita per l'onze titular serà terrible... "Així es fa un equip molt bo, amb els millors jugadors,amb la màxima competitivitat"-afirma el míster Miquel Oró. Aquesta setmana s'espera l'arribada ja definitiva de Vidal, Carreras, Castany, Capdevila, Besalduch. Jordi Laforet segueix evolucionat de la lesió... EL PROPER PARTIT EL DIMECRES A LES 21.00 HORES CONTRA EL BESCANÓ EN EL MUNICIPAL DE RIUDELLOTS. L'equip ha de començar a conéixer el camp...
EN DUES SETMANES COMENÇA LA LLIGA, ES FORMALITZARAN LES FITXES, S'INFORMARÀ DE TOTS ELS PROJECTES DE L'ANY...

El dissabte van jugar com a titulars: Efren, David, Ruben, Comià, David, Pepo, Santi, Dani, Andreu, Marc, Juanjo. També van jugar Roca, Eduard, Néstor, Joel, Octavi, Sibils, Ivan, tirso, González, Collell i Quintana. Gols de Tirso i 2 de Quintana

PER LA SEVA PART, AVANÇ BREU DEL REGIONAL B, ahir al vespre van jugar a Coma Cros i van perdre per 4-1, encara que fins el minut 75 el resultat era d'empat a 1. Gran treball i grans esperances també