lunes, 11 de octubre de 2010

UN MOMENT PER FELICITAR-NOS... I SEGUIR

Dos autèntics partidassos els d'aquest cap de setmana dels nostres DOS EQUIPS REGIONALS. El PRIMER EQUIP va aconseguir un PUNTÀS a LLagostera, 3-3, davant un rival amb un nivell de joc altíssim, reforçat per tres jugadors de l'equip de tercera divisió nacional. Després de remuntar el 1-0 dels primers minuts, l'equip va anar al descans guanyant 1-2 en una primera part sensacional en quant a intensitat, ritme, col·locació, agressivitat, arribada. L'única cosa que va faltar potser és l'arribada del tercer gol. Després del descans, el Llagostera va canviar el sistema de joc i l'equip va haver de reajustar-se ràpid a dos pivots i un mitja punta. El partit es va igualar en un gol de còrner olímpic i després del 2-2 va haver-hi un intercanvi de cops brutal entre els dos equips, cops de desgast i de brillant partit. El minut 83 el Llagostera va fer el 3-2 potser en l'únic error de desatenció defensiva però la reacció de l'equip va ser inmillorable i el gol d'Albert Ruiz en el 88 feia justícia amb un empat al grandiós partit dels dos equips.
Per la seva part, el SEGON EQUIP va aconseguir la seva primera victòria, 1-0, davant l'Hostalric B el dissabte, amb una tensió impecable els 90 minuts. El gol va arribar quasi vé in extremis de Ramon Riera a passada de Salvador però el més important són les sensacions de treball fortíssim de l'equip. Un pas de gegat per consolidar el PROJECTE.
Aquestes setmanes s'intensificaran reunions per seguir buscant recursos d'esponsorització i seguir treballant pel futur. Des de la direcció del projecte es vol FELICITAT A TOTS ELS JUGADORS I TÈCNICS. Gràcies